Aktiva Äventyr

Om Företaget

Innehållet i mitt företag bygger på mina egna erfarenheter som jag samlat på mig under mina dryga 50 år. Det handlar om att både resa sig efter motgångar och att klara av att gå vidare i livet trots att det ibland kan kännas tungt. Det handlar också om glädje och att nå uppsatta mål.

Att kunna ge sig själv tid till att öka självkänslan genom att klara av uppsatta mål är en viktig del av livet och med min erfarenhet av detta vill jag hjälpa till och inspirera er.

Genom min erfarenhet av att leva med smärta kan jag även berätta om hur man kan leva ett liv fast man har smärtan med sig.

Framförallt ger jag tips på hur man i grupp eller enskilt kan komma igång med aktiviteter som efter planering passar just er.

Jag har i hela mitt liv försökt att hitta de enkla lösningarna till olika äventyr och nå fram till det planerade målet. Visst tar det lång tid ibland men huvudsaken är att du inte släpper taget utan att om du kör fast så gäller det att vara flexibel, hitta en lösning och på så sätt kunna gå vidare.

Hos mig har motgångar gjort mig starkare, och när jag lyckats lösa problemen har också självkänslan ökat och allt känts bra.

Bevisen för att klara av mer än vad man igentligen har tänkt sig är att jag har klarat av att bestiga Kebnekaise tre gånger, klättrat upp för Galdhöpiggen, och åkt skidor till Nordpolen.

Alla kan övervinna det mesta det är bara dina egna gränser som kan styra för vad du klarar av. Att lyssna till sig själv och agera därefter gör att man faktiskt till slut tycker det är roligt med planering och problemlösning för att ge sig in i olika slags äventyr.

Företaget innehar F-skattesedel.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: