Kommande äventyr på Grönland

Idag var jag ute på Ekerö och träffade Monika, Mikael och Silke. Monika och Mikael driver äventyrs och reseföretaget Grönlandsresor, de står i mitten på bilden. Silke guidar turister på Grönland. Vi har nu tillsammans planerat aktiviteterna på Grönland inför säsongen 2013. Jag kommer att guida en egen grupp på södra Grönland. Det blir en spännande tur där vi tillsammans ska vandra genom ett otroligt vackert landskap. Vi kommer att vandra upp på inlandsisen, genom blomstrande dalar och fram till fjordar där vi i lugn och ro kan sitta och njuta av de isberg som flyter omkring i en sagolik dans.
Vi planerar också in en 16 dagars skidexpedition på den Grönländska inlandsisen. Att få skida på en is som 250 mil lång och 100 mil bred är en enorm känsla som gör denna expedition till ett oförglömligt äventyr och ett minne för livet.
Mer info om dessa äventyr kommer lite senare i höst!
Ni är så välkomna att besöka Grönlandsresors hemsida klicka på deras logga här till vänster och läs mer om de andra som erbjuds. Kanske ni hittar något intressant resmål inför nästa säsong. Det är aldrig för tidigt att planera in sitt livs äventyr!
Silke står till vänster och jag till höger.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: