Vildmarksmässan Älvsjö 2012.

Tack, Monica och Mikael på Grönlandsresor, för en trevlig fredag på vildmarksmässan i Älvsjö. Tack, även till Linda och Daniel för ert glada och alltid lika trevliga bemötande!
Att prata äventyr med människor en hel dag och att lyssna på vad folk har varit med om är enormt roligt. Allt från trevliga vandringar i de Svenska fjällen till mer dramatiska övernattningar i tält vintertid där allt inte gick som planerat.
Mitt föredrag om Spetsbergen blev lyckat, många kom och lyssnade och ställde frågor om expeditionen över den fina naturen på Svalbard. Jag fick också tillfälle att visa upp de fina kängorna som Sofia Stålnacke har tovat ihop.
Kul var det också att få prata med Staffan i Bergans monter. Tack för den fina skjortan, den kommer väl till pass nu när jag och Lena åker till Svalbard.
Ett snack med Juhani på Aclima blev det också. Oskar fick också presentera sig för Juhani, det blev en hel del snack om utrustning och givetvis kommer Oskar att som flugfiskare använda sig av Aclima ullunderställ när han befinner sig på Grönland och i Nordnorge med det tuffa fisket.
Nu är vi redo för sommarens äventyr på Grönland, Svalbard, Nordnorge och Kebnekaise.
Med Bergans utrustning: tält, sovsäckar och skalkläder, Aclimas ullplagg, och Primus OmniFuel för en smidig matlagning kommer nog allt gå bra.
Vilket äventyr man än gör ute i vildmarken ska man tänka på att allt kanske inte alltid går som planerat. Hur det än är så är det upplevelsen av äventyret som etsar sig fast och man har ett minne för livet.
Tänk på att det aldrig är för sent för att ge sig ut på äventyr. Lycka till med er planering och vem vet, vi kanske syns i någon av väldens många hörn.

Annonser

Ett svar

  1. […] Aktiva äventyr […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: