Svalbard, en pärla i Arktis.

Nu har vi beställt en resa till Svalbard. Den milda vinter som vi har just nu och saknaden av en riktig vinter gjorde till slut att vi bestämde oss för att åka till Svalbard.
Vi kommer att köra hundspann över glaciären, ett äventyr som vi har provat på förut men då hemma i den Svenska fjällvärlden. Vi har också bokat in en dag med skoterkörning.
Svalbard är en otroligt vacker ö som ligger i Norska ishavet. Svalbard bjuder också på en enastående natur som trollbinder både kropp och själ.
Det är inte bara naturen som får en att trivas utan det är också människorna som bor där som också får en att trivas bra. Det serveras också en hel del god mat på restaurangerna i Longyearbyen som är Svalbards stad. Fast jag vill nog erkänna att de har en restaurang som heter Kroa, där kan man äta världens godaste pizzor, min favoritpizza är gruvpizza nr 7.
Gå gärna in och läs i Spetsbergen Travels resekatalog, kanske ni också gör en resa till Svalbard och den fina naturen.  Vi kanske syns på någon glaciär.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: