God fortsättning!

God fortsättning på er alla. Hoppas att ni kommer få ett spännande och äventyrligt år. Nu är det rätt tid för att planera sina sommaräventyr. Kanske en vandring i de svenska fjällen, eller en klättring uppför vårt vackra fjäll Kebnekaise.  Ja det fins så mycket som man kan ta sig för här hemma i Svedala.  Vill man ta ut svängarna lite och kanske göra ett besök i den arktiska världen, är naturen och människorna som är den stora upplevelsen.  Jag tänker först och främst på Grönland, där ett möte med inuiterna  och  deras kultur ger ett oförglömligt minne för livet. I år kommer jag att tillbringa en stor del av sommaren på Grönland.
En 15 dagars skidtur på den grönländska inlandsisen står först på programmet, sedan kommer jag att guida en grupp människor där vi tillsammans kommer att uppleva den grönländska naturen.  Gå in på Grönlandsresors hemsida och läs mer om detta! Efter den lyckade resan förra året så kommer min son Oskar även i år guida ett gäng med flugfiskare på Grönland. Detta går också att läsa om på Grönlandsresors hemsida. Alla dessa resor och aktiviteter går att anmäla sig till.
Kontakta mig eller Monika och Mikael på Grönlandsresor så fixar vi allt enligt era önskemål

Annonser

2 svar

  1. Grönland i all ära, men en otroligt trevlig nyårsvaka tillsammans med dig och Lena och dom andra, går heller inte av för hackor. Lycka till med dina äventyr under 2012. Centh och Inger

    • Tack själva. Åter igen en trevlig stund med er. Vi önskar er ett fortsatt trevligt år. Kanske vi syns på Grönland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: