Hej alla ni som besöker min sida!

Snart är tiden inne för fjällvandringen mot Sylarna. Jag har kollat upp min utrustning så att den är OK. Ungdomarna som ska med på vandringen är laddade och det snackas packning och det lånas grejer både hit och dit. Det gäller att hålla nere kostnaden inför vandringen till Sylarna. Att låna ihop grejer tycker jag är en bra ide, det finns folk som har utrustning som kanske bara ligger och väntar på att få komma till användning.

En sak som är viktigt att tänka på är att man har ett par bra kängor som man har gått in ordentligt. Skavsår är inte roligt att få när man är på vandring. Om man måste köpa in ett par nya kängor inför en vandring så rekommenderar jag att köpa kängorna i god tid, just för att slippa skavsår. Provgå kängorna innan vandringen för att förvisa sig om att allt funkar. Sedan är det ett måste sköta om sina kängor, är det ett par läderkängor så skall dom smörjas in regelbundet. Det är också viktigt att man gör ren kängorna från grus och lera.

Nu är det inte bara kängorna som man ska vara rädd om utan att man måste se till att all utrustning gås igenom både före och efter en vandring på fjället.

Tänk på det att det är de noggranna förberedelserna med packningen som gör äventyret lyckat och att man kan ha sin utrusning i många år framöver!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: