Konsert i Stockholm

Med förväntningar om en bra kväll tillsammans med det stora hårdrocksbandet Kiss tågade vi in på Stockholm stadion. Sittplatserna var helt perfekta. Mustasch var förband nummer ett, deras framträdande var helt OK och rockstämningen började ta form. Europe var nästa band, jag har aldrig gillat deras musik, men i väntan på att Kiss skulle ta scenen i bruk så fick de duga.
Klockan 21.00 var det dags för Kiss. Med ett stort jubel från dom 30 000 åskådarna brakade konserten igång. Visst har gruppen blivit lite till åren men jag tycker att de höll en bra nivå på låtarna. Rösterna svek väl ibland men i det stora hela var det bra klass på framträdandet. Det var mycket dunder, brak, eld och fyrverkerier! De tekniska upplevelserna gjorde att konserten aldrig stannade upp. Avslutningen var ett jättefyrverkeri och det gjorde att konsert etsade sig fast i minnet.
Ett bättre sätt att hämta energi på finns nog inte. Energin kommer nog att gå åt till att fjällvandra tillsammans med Äventyrsklubben till Sylarna den 1 juli!

Annonser

Ett svar

  1. Hej Hasse!
    Vem är det som står vid sidan om dig i orange jacka? ; )
    Har du kollat Äventyrsklubbens blogg, jag har fixat lite.

    Micke

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: