Västerås skärgårdsdag 22/5

Solen stod högt på himlen när jag och min kära fru begav oss från Kungsör till Västerås för att ta del av Västerås Skärgårdsdag.
Nu var det inte bara allt jippo som stod på programmet utan vi skulle träffa Tina och Wille också. Tina jobbar för Hakon Hotell & konferens och berättade om sin verksamhet på mässan.
Tina är inte bara en trevlig tjej hon är också en riktig tuffing. Efter att ha blivit instruerad av Tony Berglund som är världsmästare i Vertical Run tog hon steget ut mot stupkanten och genomförde äventyret med bravur. Jag tog också tillfället att prova på detta äventyr. Visst kändes det pirrigt att lämna stupkanten men väl ute på väggen och att man fick påbörja klättringen ner kändes det ganska bra. Sedan var det dags att bjuda med Wille på en riktig båttur. Med flytoveraller och skyddsglasögon var det så dags att gå ombord på Rib båten och med en fart på 120 kilometer i timmen fara fram över Mälaren. Vi fick en kick av denna båttur och framförallt ett gott skratt. Dagen avslutades med att vi åt en lunch tillsammans med Tina och Wille. Att få avsluta en dag full av äventyr med att säga ”slutet gott allting gott” talar om att man har haft en trevlig upplevelse.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: